Sunday, October 3, 2010

pria terhebat : Matthew Bellamy






adakah anda kenal gambar2 di atas?? ni lah dia bakal2 merangkap boipren baru ku..ahakss!! haha..main2 jak ba..ni c MATTHEW BELLAMY...vokalis fevret band aku, MUSE. ak minat gila2 sama dia ni...suara nya syiokk..muka pun bole tahan..banyak org cakap ensem..memang pun!! :D

ermm..apa mo ceta pasal dia ni ar?? ndakda pa2 jugak..saja jak ku letak dia sebagai entry post aku hari ni..bosan kan ndak tau apa mo buat..hehe. yg pastinya ada orang JELESSS di blog mahupun facebook. dia cakap ni gay partner nya! ahahaha! encek mazeer..anda diharap besabar okehh..Justin Bieber ada, Adam Lambert pun ada..pilih2 jak mana ko mau ! tak payah berebut2 sama aku....ahahaaaaaaa....jangan marah nanti ko kena jual......:D



nahhh..sampai sini saja la ucapanku..panjang2 ku tulis nanti bosan plak kamu membaca nya kan..hii~ wabillahi taufik walhidayah..wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..peace no war !! :))

1 comment:

mazeermohamad said...

kuwang asam nya macek! rupanya2 post neyh ada maksud tersiratnya~~ hahaha! ala~ jangan ko perasantan sana~~ hahaaha!