Monday, October 18, 2010

with my Besties....Wana

Assalamualaikum......:))

ermmmm..pagi ni aku buka blog..terasa ingin mau share sumthing setelah lama tidak melihat blogku ini. lama kah? ermm ada lah lebih kurang 4 hari...coz why? last week,aku telah pergi ke Kota Kinabalu selama 3 hari..cuma jalan2 disana & bertemu dgn orang-orang kesayanganku...:P antaranya,one of my best friend, Shafwanah Farhana aka Wana...aku menghabiskan masa selama setengah hari bersama dia (sebab lama suda tidak jumpa). tak jugak la setengah hari..sampai malam gak kami bersama2..coz paginya tu aku ada urusan d Uitm,sekolahku...:))

ini antara gambar-gambar yang sempat kami amik...sila tengok dan tengok...:P






4 comments:

inSan leMoh sEgalo2nyo said...

comei~~~

afraliza said...

sweetnyeee u'ols...;)

NSA said...

hye there..ur blog xda chatbox ke..
camna nk tinggal jejak..huhuuu
neway hot me bck k..
nuff walk 4 u here..
www.nsa-notsoamazing.blogspot.com

♥ cik mija ♥ said...

wow